• slide07.jpg
  • slide06.jpg
  • slide01.jpg
  • slide08.jpg

Tilskud fra det offentlige og Sygeforsikringen Danmark

Du behøver ikke have en henvisning fra egen læge eller ørelæge for at få tilskud til høreapparater hos Vestjyllands Hørecenter. Vi har tilknyttet en fast ørelæge, der foretager en undersøgelse af dine ører hos os.

Er der tale om genudlevering af høreapparater - altså hvis du allerede bruger høreapparater - så skal du ikke undersøges af vores ørelæge, for at få tilskud til at få skiftet dine høreapparater.

Begrænset egenbetaling

I 2018 er det offentlige tilskud til høreapparater købt hos en godkendt privat høreapparatforhandler Kr. 6.477,- for begge ører. Det er ikke nok til, at man kan få et sæt høreapparater med den aller nyeste teknologi, som vi anbefaler, gratis.

Så der bliver en vis egenbetaling på høreappareter. Men prisen afhænger helt af typen og de funktioner, man ønsker tilknyttet sit høreapparat. Der er, som i så mange andre tilfælde selvfølgelig en sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Medlem af sygesikring Danmark

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, ydes der tilskud til høreapparater. Er du medlem af gruppe 1 eller 2, ydes der op til Kr. 3.000,-. Er du medlem af gruppe 5, ydes der fra 2017 tilskud på op til Kr. 2.000,-. Du kan læse mere om Sygeforsikringen Danmarks tilskudsregler her.

Som noget forholdsvis nyt, kan klienter med medicinkort (helbredstillæg), få refunderet op til 85% af egenbetalingen ved køb af høreapparater. Ønsker du at søge om at få medicinkort (helbredstillæg), skal du kontakte borgerservice i din kommune.

Fordele hos Vestjyllands Hørecenter

Som certificeret Oticon Høreklinik forhandler vi alle Oticons produkter lige fra de meget avancerede høreapparater til avanceret tilbehør.


Har du tidligere haft høreapparater, kan du hurtigt få nye apparater hos os, fordi du ikke skal undersøges af ørelægen. Derfor kan vi hurtigt finde en tid til dig - du undgår lang ventetid. Hos os får du også en stor medbestemmelse i forhold til kvaliteten og størrelsen af de høreapparater du ønsker.

Aftale med Ældre Sagen

Er du medlem af Ældre Sagen, som Oticons certificerde klinikker har indgået en aftale med, kan du tilmed opnå en række fordele og en maksimal tryghed gennem det samarbejde, der er lavet mellem Oticon og Ældre Sagen. Blandt andet får du udvidet garanti og rabat på tilbehør til høreapparater fra Oticon.

Læs mere om fordelene her.

 

 

 

 

 

 

   

 

KONXION A/S