• slide08.jpg
  • slide01.jpg
  • slide06.jpg
  • slide07.jpg

Hører dobbelt så godt

For Peder Nordborg fra Bremdal har høretab været en stigende gene for ham gennem 20 år.
Til sidst blev høretabet så gerende, både for ham selv og for konen, at hun for otte år siden gav ham et venligt skub ned til den offentlige hørecentral.
Min kone skulle råbe højere og højere for at få mig til at høre, og når jeg var sammen med andre, var der alt for meget tale, jeg ikke fik fat i og forstod. Til sidst blev det for meget, siger han.
Med høreapparater begyndte det at gå bedre, men Peder Nordborg følte aldrig, at han fik høreapparater og en behandling, der passede til hans situation.

 

Positiv oplevelse


Derfor tog han kontakt til Vestjyllands Hørecenter og teknisk audiolog Lars Braüner.
Jeg læste en annonce i avisen, der fortalte om de høreapparater og de muligheder, Vestjyllands Hørecenter kunne tilbyde. Derfor bestilte jeg en tid, og det har på alle måder været en positiv oplevelse at blive behandlet af Lars Braüner, siger Peder Nordborg.
Efter en snak om Peder Nordborgs situation, tog Lars en høreprøve og anbefalede et høreapparat, som fra første dag gav Peder en bedre hørelse og øget livskvalitet.
En livskvalitet, som er blevet markant bedre, efter han fik lov at prøve de banebrydende høreapparater, Oticon Opn.
Oticon Opn er det tredje sæt høreapparater, jeg prøver og de hidtil bedste. Nu føler jeg, at jeg hører dobbelt så godt som tidligere. Oticon Opn har en behagelig lydgengivelse, og nu kan jeg høre alle lyde og al den snak, som foregår omkring mig. Det har så absolut forbedret min livskvalitet. Min kone er også glad, for nu behøver hun ikke råbe ad mig længere. Nu kan hun snakke i normalt leje for at få mig i tale. Det kan jeg takke Lars Braüner og Oticon Opn for, smiler Peder Nordborg.

 

Alle pengene værd


Han kan varmt anbefale andre at søge hjælp hos Vestjyllands Hørecenter.
Lars Braüner har forandret min tilværelse, og det samme har Oticon Opn. Og selv om Oticon Opn er dyrere end andre høreapparater, jeg har brugt, så er de alle pengene værd, for man kan ikke sætte en øvre pris på sin hørelse og sin livskvalitet, siger Peder Nordborg.              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONXION A/S