• slide06.jpg
  • slide07.jpg
  • slide08.jpg
  • slide01.jpg

 

Individuelle Løsninger

Hos Vestjyllands Hørecenter har vi frem for alt mennesket i fokus. Vi ser ikke kun på dig og din hørelidelse som et medicinsk projekt. Vi ser på dig som et helt menneske med individuelle behov og et helt unikt liv. Derfor er vores tre nøgleord også : Mennesket i centrum, kvalitet og tryghed.

Mennesket i centrum 

Vi har alle forskellige behov her i livet helt afhængig af, hvad vi laver, hvor gamle vi er - i det hele taget, hvilket liv vi lever. Derfor oplever vi heller ikke et høresvigt ens. Lyde oplever vi også forskelligt. Nogle mener at rockmusik er sød musik, mens andre oplever det som larm. Vores hjerne opfatter ganske
enkelt lyde forskelligt.

Derfor er det vigtigt for os gennem samtale med dig at finde frem til dine helt individuelle behov. For ud fra den tekniske høreprøve og ikke mindst samtalen kan vi lave en individuelt tilpasset høreapparatløsning til dig.

Tryghed og kvalitet

Det er vigtigt for os, at skabe tryghed for vores klienter. Og det gør vi bedst ved altid at have mennesket i fokus, lytte og forstå samt at benytte de bedste høreapparater på markedet.

Derfor er vi certificeret samarbejdspartner til Oticon, som ligger på en helt unik førsteplads på verdensplan med deres høreapparater. Deres høje kvalit vil vi gerne give videre til vores klienter.

 
Teknisk audiolog, Lars Braüner
 

   

 

KONXION A/S