• slide07.jpg
  • slide01.jpg
  • slide06.jpg
  • slide08.jpg

Vestjyllands Hørecenter byder velkommen til Åben Høredag i Vinderup

Oticon_Opn_hos_Vestjyllands_Hoerecenter.jpg
06-09-2017

Vestjyllands Hørecenter kommer til Vinderup

 

Onsdag den 13. september fra 9-16 kommer Vestjyllands Hørecenter til Vinderup for at arrangere Åben Høredag i Vinderup Aktivcenter på Toften.

Netop det at komme mennesker med høretab i møde kendetegner Vestjyllands Hørecenter, for teknisk audiolog Lars Braüner og hans personale ved godt, hvor svært det ofte er for især ældre at komme frem til klinikkerne i Holstebro og Struer.

- Vi hører ofte på klinikkerne om de besværligheder, der kan være forbundet med at bo udenfor Holstebro og Struer og få transport ind til os. De medborgere kommer vi nu i møde med vores Åben Høredag, siger Lars Braüner.

En anden årsag til at komme medborgere med høretab i møde med en Åben Høredag er, at Vestjyllands Hørecenter gerne vil hjælpe med at forebygge de sundhedsproblemer, som er forbundet med høretab.

- Vi ved fra undersøgelser, at medborgere med høretab sover dårligere og oftere bliver indlagt på sygehus efter faldulykker. Høretab kan også føre til ensomhed og depression og øget risiko for demens, så her kan høreapparater virke forebyggende, forklarer Lars Braüner.

Under Åben høredag kan man få en gratis høreprøve og rådgivning om de høreapparater, Vestjyllands Hørecenter tilbyder.

- Hvilke høreapparater, den enkelte har brug for, tager altid udgangspunkt i den enkeltes livssituation og behov. Vi har de nyeste og mest moderne høreapparater fra Oticon, men også fra Siemens-Sivantos. Fælles for alle er, at de forbedrer hørelsen markant, så man mindsker risikoen for sundhedsproblemer samtidig med, at man igen får mulighed for at høre sine omgivelser og kan deltage i samtaler i familien og andre steder. Hos Vestjyllands Hørecenter tilbyder vi også hjemmebesøg, så har man ikke mulighed for at komme til Åben Høredag, er man velkommen til at ringe til os og bestille et hjemmebesøg, siger Lars Braüner.

Bestiller man i øvrigt høreapparat i forbindelse med Åben Høredag, giver Vestjyllands Hørecenter 10 procent i rabat.

- Og så har vi naturligvis også kaffe på kanden, siger Lars Braüner.

Du kan se og læse mere i Ugeavisen Vinderup HER: 

KONXION A/S