• slide06.jpg
  • slide01.jpg
  • slide08.jpg
  • slide07.jpg

Høreværn – pas på din hørelse hele livet


Hørenedsættelse skaber mange problemer og reducerer din livskvalitet. Derfor er det optimale at beskytte dig mod støj – også mens du er ung. Støjbetingede hørenedsættelser og tinnitus er nærmest ved at udvikle sig til en folkesygdom.

Eksempelvis er du i risiko for en hørenedsættelse efter blot 20 minutters kørsel på en motorcykel. Musikere står i støj på scenen og mange får derfor tinnitus, hvis ikke de beskytter sig med et høreværn.

Høreværn til alle

Du kan måske også være udsat for ekstrem støj på din arbejdsplads, når du går på jagt eller i din seng om natten, hvis din partner snorker. Så pas på hørelsen, mens du har den. – beskyt dig med et høreværn.

Hos Vestjyllands Hørecenter kan du købe individuelt tilpassede høreværn til alle tænkelig situationer. Vi har alle modeller inden for høreværn lige fra standard høreværn lavet af skum til individuelt tilpassede høreværn, som vi laver efter et aftryk af dit øre.

Vi er forhandler af SIEMENS høreværn og af DOT høreværn og i sidemenuen kan du læse mere om de forskellige modeller, som vi forhandler.

 

 

 

KONXION A/S