• slide01.jpg
  • slide07.jpg
  • slide06.jpg
  • slide08.jpg

 

Høreapparater til alle

Vestjyllands Hørecenter tilbyder høreapparater fra primært Oticon, Bernafon og Siemens/ Signia. Der er også mulighed for apparater fra andre producenter. Vi har hos Vestjyllands Hørecenter et tæt samarbejde med Oticon. Det har vi, fordi Oticon er blandt  de bedste høreapparatproducenter på markedet – på verdensplan, hvor de har placeret sig helt i særklasse.

Oticon har mange forskellige modeller og der kan tilkøbes mange forskellige funktioner til Oticon høreapparater. 

Forskellige typer

Der findes mange forskellige typer høreapparater, men ikke alle typer og modeller kan bruges til alle typer af høretab. Nogle er bedst til aldersbetinget høretab og andre til støjbetinget høretab etc..

Overordnet taler man om to typer: Dem man kan sætte ind i øret og dem man skal bære bag øret. Og så er der den tredje og mest udbredte type, som er et høreapparat bag øret med en tynd ledning med højtaleren pladseret inde i øregangen. Dette er med til at sikre at lydkilden kommer tættest muligt trommehinden og dermed give den bedste og mest præcise lydgengivelse.

I sidemenuen kan du se en beskrivelse af hver af de tre typer. Alle tre modeller kan fås hos Vestjyllands Hørecenter.

Du kan også få mere information om Oticons høreapparater og deres forskellige modeller på deres hjemmeside her.

Spørg os bare

Har du spørgsmål til andre mærker af høreapparater,-  eller er du tvivl om du har en nedsættelse i hørelsen? Så fortvivl ikke! Ring til os idag og spørg løs.  

 

 

KONXION A/S