• slide07.jpg
  • slide06.jpg
  • slide01.jpg
  • slide08.jpg

Vi kommer gerne hjem til dig

Mange ældre har svært ved at gå eller komme hjemmefra, fordi det er forbundet med en masse transport og planlægning. Gangbesvær kan også være en hindring for at komme hjemmefra.

Det betyder desværre at en del ældre og gangbesværede venter for længe med at få et høreapparat eller udskyder tiden, hvor høreapparatet skal udskiftes.

Derfor tilbyder vi, at komme hjem til dig både fra vores afdeling i Struer, Holstebro og Ringkøbing. Vi foretager målinger og justeringer hjemme hos dig.

Foretager alt i hjemmet

Selvom det selvfølgelig er bedst at komme på klinikken, hvor vi har vores udstyr og den rigtige akustik til en høreapparatundersøgelse, så kan vi foretage alle nødvendige målinger af hørelsen i dit eget hjem.

Vi kommer første gang og laver en høreprøve og senere kommer vi og tilpasser høreapparatet til dig og fortæller om de forskellige funktioner, vedligehold mv. Efter 2-4 uger tilbydes en opfølgning / efterkontrol. 

Hjemmebesøg efterfølgende vil være forbundet med en mindre udgift.

Så har du problemer med at høre og samtidig besvær med at gå, skal du ikke holde dig tilbage. Kontakt os og aftal en tid – så kommer vi hjem til dig.

 

 

KONXION A/S