• slide07.jpg
  • slide01.jpg
  • slide06.jpg
  • slide08.jpg

Fik de bedste høreapparater

Med en baggrund som tekniker indenfor elektronik, programmering og lidt akustik, gik Freddy Wind målrettet efter de teknologisk mest avancerede høreapparater med den nyeste teknologi, da han kontaktede Vestjyllands Hørecenter og teknisk audiolog Lars Braüner.

  • Forinden havde jeg været i kontakt med det offentlige, hvor jeg fik mine første høreapparater. Fire år efter var jeg inde igen for at forny mine høreapparater, men den information og betjening jeg fik, var jeg ikke helt tilfreds med. Derfor undersøgte jeg, om der var andre muligheder. Helt tilfældigt så jeg en annonce for Vestjyllands Hørecenter i ugeavisen i Struer, hvor jeg bor, så derfor tog jeg kontakt og fik en tid hos Lars Braüner, forklarer Freddy Wind.

Mødet med Lars Braüner blev meget positivt for Freddy Wind, som oplevede en teknisk audiolog, der kunne snakke samme sprog og forstå, hvad det var, han søgte efter.

 

Gode informationer

- Jeg syntes, at de høreapparater, jeg havde prøvet, var for simple i forhold til det, jeg forventede af dem. Både med hensyn til lydgengivelsen, men også hvad de kunne rent teknologisk. Derfor stillede jeg Lars den opgave, at jeg ville have de teknologisk mest avancerede høreapparater på markedet. Han skulle give mig den nyeste teknologi og lade mig prøve dem. Det var mit mål. I den forbindelse fik jeg en rigtig god service og personlig betjening af Lars. Han var rigtig god til at give mig de informationer, som andre ikke havde været i stand til at give mig, siger Freddy.

I de efterfølgende måneder prøvede han de bedste høreapparater på markedet fra både Oticon og Siemens, som for begges vedkommende havde god teknologi og en god betjening, men lydmæssigt ikke adskilte sig markant fra de høreapparater, Fredy  havde brugt tidligere.

 

Opn er en revolution

  • Så fortalte Lars Braüner, at Oticon havde nye høreapparater på vej, kaldet Oticon Opn. Modsat andre høreapparater, som tilpasser sig taleområdet og retningsbestemmer, så er Oticon Opn det modsatte. Med nye teknologier indbygget, forstærker Oticon Opn alt, de bliver sat til at forstærke. Det er markant de bedste høreapparater rent lydmæssigt og høremæssigt, jeg nogensinde har prøvet, siger Freddy Wind og fortsætter:

  • Oticon Opn er afgjort en revolution i forhold til tidligere teknologier. I dag har jeg dem altid på, og jeg kan kun anbefale andre med høretab at tage kontakt til Vestjyllands Hørecenter og Lars Braüner for at prøve Oticon Opn. Lyden er ganske enkelt sublim. For ens livskvalitet har hørelse en kæmpe værdi. Det er ikke bare, når man ser fjernsyn, men også det at kunne kommunikere normalt med andre mennesker, har en kæmpe værdi. Det kan jeg nu med Oticon Opn, og prisen er nærmest underordnet, hvis ens livskvalitet stiger. Og det gør den markant med Oticon Opn.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

KONXION A/S